torsdag 14 maj 2009

Det händer grejor!

Dagen startade tidigt som vanligt..runt sju har Alex sovit färdigt och tycker det är dags att stiga upp och dricka en flaska välling. Efter frukosten blev det några lådor packade medan Alex tog en tidig förmiddagslur...skönt att man är igång med packningen! När Alex hade sovit färdigt åkte vi först en sväng förbi huset och kollade läget och efter det till Ekströms och kollade på olika alternativ för golvet i garage/förråd. Varför måste allt vara en sådan djungel? minst 10 olika alternativ och välja på...får nog läsa på lite ikväll. Innan vi åkte hem hann vi med en liten visit hos mormor Alice.

I huset har det hänt grejor! Igår fick Per hjälp av D och M så nu är alla tak gipsade och alla väggar på övervåningen isolerade. Det går undan när det är många händer som jobbar! Idag har Per börjat dubbla på övervåningen och direkt får man en ännu starkare "rumskänsla". Härligt!!
Glömde kameran hemma så det blir inga nya bilder idag...men jag slänger in några på Alex.






3 kommentarer:

www.tessodennis.blogg.se sa...

Vilka söta bilder :)

Madde sa...

Gud vad roligt att få se det, det här ska jag följa varenda dag nu...och sen kan jag ju titta på charmtrollet Alex också.

Tack för att du mailade länken till mig.

Madde

ed sa...

Här händer det grejer! Härliga bilder Jenny!
Vad söt han är lille Alex :)
Kram på er!